2021-02-02 14:01:16• hírek • közlemény

Már lehetőség van a jövedelemadó felajánlására

A koronavírus-járvány okozta bizonytalan helyzet miatt sem a Harag György Társulat, sem pedig a Brighella Bábtagozat nem tudott bérleteket indítani, előadások maradtak el, ez pedig komoly bevételkiesést jelentett. 

Ezért is kéri a Harag György Társulat a magánszemélyeket, használják ki a lehetőséget, és ajánlják fel jövedelemadójuk 3,5 százalékát a társulatot, vagy a bábtagozatot segítő civil szervezeteknek.


A Proscenium Alapítvány tevékenységi körébe tartozik a Harag György Társulat produkcióinak támogatása, a színészek szociális helyzetének javítása, színészlakások bérlése, színészsírok gondozása, a társulat évadvégi szakmai- és közönségdíjainak finanszírozása, jótékonysági előadások szervezése, könyvkiadás, valamint oktatási és továbbképzési tevékenységek támogatása.


A Brighella Bábtagozat munkáját segítő Art Project Egyesületnek előadások létrehozásában, szakmai továbbképzéseken való részvételben, a technikai felszereltség bővítésében van fontos szerepe, de például a Családi Hétvége és a Partiumi Magyar Napok bábos gyermekprogramjainak is ez az egyesület a szervezője.


A jövedelemadó felajánlásához szükséges formanyomtatvány megtalálható az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, illetve letölthető a harag.eu oldalról.


A felajánlás lehetőségének határideje május 25.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: